Beastingen

Bij administratiekantoor Arnhem DH&H, of voluit Den Hartog en Hoogveld, kun je terecht voor al je belastingtechnische zaken. Deze ondernemers stellen goed advies en klanttevredenheid voor alles en hierdoor hebben ze een goede reputatie op het gebied van financiële dienstverlening opgebouwd. Door hun werkmethode, zorgen ze voor een uitstekende relatie met hun klanten waardoor een goede verstandhouding tot stand komt. Neem een kijkje op de website voor meer informatie en laat je overtuigen.

Werkwijze van DH&H, administratiekantoor Arnhem

Volgens administratiekantoor Hen Hertog en Hoogveld wordt er gestreefd naar een goede verstandshouding met hun klanten. Dit omdat zonder dit je geen gedegen advies kunt geven, omdat je het bedrijf van iemand echt goed moet leren kennen om dit te bewerkstelligen. Mede hierdoor staan ze voor laagdrempeligheid; iedereen is welkom. Ze zien contactmomenten niet als dienst, maar als middel om iemand te helpen. Op deze manier voelt de klant zich gewaardeerd en bouwen ze al jarenlang een reputatie op als uitstekend administratiekantoor.

Administratiekantoor Arnhem

Boekhoudprogramma’s die veel gebruikt worden

Bij DH&H zit je niet vast aan een softwarepakket, maar ze hebben ervaring met vele boekhoudprogramma’s. Denk aan programma’s als Unit4, Reeleezee, Twinfield, Exact, Microsoft Dynamics en Snelstart. Deze programma’s worden door veel bedrijven gebruikt en het is een groot voordeel dat de mensen bij DH&H deze programma’s goed kennen. Zo kunnen ze al hun klanten van geweldige service voorzien en echt verder helpen. Het is overigens niet verplicht om deze software te gebruiken als je dit niet wilt. De keus is aan jou.

Het team van DH&H

Het team van het administratiekantoor bestaat uit vier mensen. Dit zijn twee financieel adviseurs, die ook terugkomen in de naam van het administratiekantoor, namelijk Tim Hoogveld en Ferdinand Den Hartog. Daarnaast zijn er twee relatiebeheerders, bestaande uit Wouter Wigman en Rik Hoogveld. Zij zorgen er met zijn allen voor dat hun klanten goed worden geholpen met al hun belastingtechnische vraagstukken.

Administratie